Brētliņa tiek nogatavināta 5 dienas garšvielu sālījumā, kas satāv no
„Asumiņš”, ” Kapteinis”, „Brušeta”, „Dillītes”,
ar marinētiem sīpoliem „Sīpoliņš” un „Klasika” rapšu eļļā.
Mūsu
brētliņa būs lielisks papildinājums jūsu galdam, tā
būs garšīga uz sviestmaizes ar olu un sīpoliem, zaļumiem ka arī būs kā uzkoda.
Ja Jūs esāt asuēdienu cienītājs, tad Jums noteikti jāpagaršo brētliņu filejas „Asumiņš”, pievienot citas garšvielas (saldo sarkanā un ziļā paprika) mums sasniegt neatkārtojamu zivju garšu. Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu. Iepakojums -150 gr
Sastāvs: Brētliņu filejas
(Sprattus sprattus) mazsālīta70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls,
garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200)
rapšu eļļa 29.6%, garšvielu maisījums
„Čili”0.4%. Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis. Uzglabāt
temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu
laikā.
Receptūra uz vienu kārbu:
Zivs 110g, garšvielu maisījums „Čili”
0.8g, rapšu eļļa 39.2g.
Realizācijas termiņš: 2
mēneši.
Garšvielu maisījumu kombinācijā ar sarkano un zaļo paprikas,
burkāniem, sīpoliem,
ķimeņu un sinepju granulām, dod neatkārtojamu
pikantu garšu
produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu sa
Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus)
mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs,
konservanti E211, E200) rapšu eļļa
29.6%, garšviels( sarkanā parpika, zaļā paprika,burkānu granulas, sinepju
sēklas, sīpolu granulas, pipari melnie, ķimenes) 0.4%.turu.
Iepakojums -150 gr
Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks –
tralis. Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas
izlietot 24 stundu laikā.
Receptūra uz vienu kārbu: Zivs
110g, garšvielu maisījums „Malibu” 0.8g,
rapšu eļļa 39.2g
Realizācijas termiņš: 2
mēneši.
Garšvielu maisījumu kombinācijā Brētliņu filejas „Brušeta” dot zivis pikantu tomātu garšu, bet
dilles, pētersīļi
dot āromātisku garšu . Produkts tiek
gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu
zivju garšu un veselīgu saturu.
Iepakojums -150 gr.
Sasatāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200) rapšu eļļa 29.6%, garšvielu maisījums „Brušeta” (Tomātu granulas, sīpoli, dilles, pētersīļi.) 0.4%.Garšvielu maisījumu kombinācijā Brētliņu filejas „Brušeta” dot zivis pikantu tomātu garšu, bet dilles, pētersīļi dot āromātisku garšu . Produkts tiek gatavots pēc labākajām
senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu
zivju garšu un veselīgu saturu.
Iepakojums -150 gr
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu
laikā.
Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, garšvielu maisījums „Brušeta” 0.8g, rapšu eļļa 39.2g
Realizācijas termiņš: 2
mēneši.
Brētliņu filejas „Dillītes” ir
garšīga ar savu neatkārtojamo garšu, kur pievieno smaržīgas dilles.
Produkts tiek gatavots pēc
labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju,
saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.
Iepakojums -150 gr
Sasatāvs: Brētliņu filejas (Sprattus
sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs,
konservanti E211, E200) rapšu eļļa
29.6%, garšvielu maisījums „Dilles”0.4%.
Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis.
Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma
atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g,
garšvielu maisījums „Dilles” 0.8g, rapšu
eļļa 39.2g.
Realizācijas termiņš: 2 mēneši.
Brētliņu filejas „Sīpoliņš”, tur tiek pievienots pikants, kraukšķīgs marinētais sīpols, šeit ir ievērota
ļoti veiksmīga marinēto sīpolu, rapšu eļļas un brētliņu kombinācijā.
Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju,
saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.
Iepakojums -150 gr.
Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus
sprattus) mazsālīti 73%, dzeramais ūdens, sāls, cukurs, marinēti sipoli (ķiploki, melnie pipari, sinepju sēklas, cukurs, etiķis, lauru
lapas, sāls) 10%, rapšu eļļa 17%, konservanti E211, E200. Nozvejotas Baltijas
jūrā. Zvejas rīks – tralis.
Zivju tīrs vars:110 g, piedevas-15g, rapšu eļļa-25g
Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma
atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Realizācijas termiņš: 2
mēneši.
Ja vēlaties izbaudīt tīru brētliņu garšu,
tad Jums jāpogaršo Brētliņu filejas „Klasika” rapšu eļļā.
Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču
receptēm ar jaunu tehnologiju,
saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.
Iepakojums -150 gr.
Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200), rapšu eļļa 30%.Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis.
Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C.
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, rapšu eļļa 40g.
Realizācijas termiņš: 2 mēneši.
Siļķu fileja ar
marinētiem dārzeņiem rapšu eļļā. Marinēti siļķu fileja bez ādas, bez
asakām. Produkts tiek
gatavots pēc jaunām receptēm un jaunām zivju apstrādes tehnoloģijām, saglabajot
zivju garšas īpašības un veselīgu
saturu.
Marinēti gurķi un sīpoļi izceļ siļķu garšas īpašības. Musu produkts ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Iepakojums – 200gr.
Sastavs: Atlantijas siļķu (Clupea
harengus harengus) filejas marinētas (ūdens, sāls, etiķskābe, pienskābe,
garšvielas,cukurs) 65%, marināde (dzeramais
ūdens,cukurs, sāls, E211, skābuma regulētājs etiķskābe), (marinēti
sipoli, marinēti gurķi) 17%, rapšu
eļļa 18%.
Receptūra uz vienu
kārbu: Zivs-130g, piedavas -34g, rapšu
eļļa-36g.
Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumo. Zvejas
rīks-tralis.
Uzglabāt temp.no -2° C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Realizācijas termiņš – 2 mēneši.
Siļķu fileja "Adžiķiņa". Siļķu filejas adžikā. Marinēti siļķu filejas bez adas, bez asakām. Adžiku mērce tiek vārīta no augstas kvalitātes dārzeņus. Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm oriģināli apvienot marinēti siļķu filejas ar adžiku merci, kura dot neatkārtojamu saldskābu garšu ar asprātīgu notu. Zivis tiek gatavota pēc jaunām apstrādēm tehnoloģijām, saglabajot visas zivju garšas īpašības un veselīgu saturu. Musu produkts ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem, pastai un biezpienām. Iepakojums – 200gr.
Sastavs: Atlantijas siļķu (Clupea
harengus harengus) filejas marinētas (ūdens, sāls, etiķskābe, pienskābe,
garšvielas,cukurs) 67%, marināde (dzeramais
ūdens,cukurs, sāls, E211, E200,skābuma regulētājs etiķskābe), merce”Adžika”15%, rapšu
eļļa 18%.
Receptūra uz vienu
kārbu: Zivs-135g, Adžika-30g, rapšu eļļa- 35g.
Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumo. Zvejas
rīks-tralis.
Uzglabāt temp.no -2° C līdz
+6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. Realizācijas termiņš – 2 mēneši.
Lašu fileja ar marinētiem dārzeņiem rapšu eļļā. Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm no Atlantijas laša (Salmo salar), veiksmīgi pievieno marinēto dārzeņu garšu. Lašu fileja salats ar marinētiem dārzeņiem ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem, pastai un biezpienu. Zivis tiek gatavota pēc jaunām apstrādēm tehnoloģijām, saglabajot visas zivju garšas īpašības un veselīgu saturu. Iepakojums – 200gr.
Sastavs:
Atlantijas lašu filejas (Salmo salar)50%, (saldie
sarkanie pipari, marinēti sipoli, šampinjoni, olīvas)30%, sezam sekas 0.5%,
rapšu eļļa 20%, sāls, cukurs, konservanti
E211, E200. Audzēts Norvēģijā.
Neto 200g (+/-5g), zivju
tīrsvars: 100g, piedavas-60g, rapšu eļļa-40g.
Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Realizācijas termiņš – 2 mēneši.
Grilēta skumbrijas fileja želejā.
Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm, saglabājot skumbrias garšu un īpašības. Želejas garša ir saldskāba ar dazādām garšvielām, želeja veiksmīgi uzsver neatkārtojamu skumbrijas garšu un piešķir vajadzīgo skābo noti. Grilēta skumbrijas fileja želejā ir gan pamatēdiens, gan laba uzkoda.
Iepakojums – 200gr.
Sastavs: Atlantijas skumbriju (Scomber) filejas grilētas 50%, želeja (dzeramais ūdens, želatīns, sīpoli, etiķis, cukurs, sāls, garšvielu maisījums ) 50%, E211, E202. Receptūra uz vienu kārbu: Zivs-100g, želeja -100g.
Nozvejots
Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumos. Zvejas rīks-tralis.
Uzglabāt temp.no
-2° C līdz +6°C.Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Realizācijas termiņš – 2 mēneši.
Grilleta skumbrijas fileja tomatu mercē. Tomātu mērce tiek vārīta no augstas kvalitātes tomātu pastas, mērcē
ir žaveti sīpoli un burkāni. Tomātu mērces garša ir saldskāba ar maigu asumiņu, ko dot čili pipari ar
dažādām garšvielām. Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm, saglabājot skumbrijas
garšu īpašības. Grilēta
skumbrijas fileja tomātu mērcē ir gan pamatēdiens, gan laba uzkoda, gan laba
piedava Jūsu pamatēdienam (kartupēļiem,
pastai, rīsiem). Iepakojums – 200gr. Sastavs: Atlantijas skumbriju (Scomber)
filejas grilētas 50%, tomātu mērce (dzeramais
ūdens,tomātu pasta, burkāns, sīpoli, etiķis, cukurs, sāls, garšvielu maisījums,čili ) 50%, E211, E202. Receptūra uz
vienu kārbu: Zivs-100g, tomātu mērce -100g.
Nozvejots Atlantijas okeāna
Ziemeļaustrumos. Zvejas rīks-tralis.
Uzglabāt temp.no -2° C līdz
+6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.
Realizācijas termiņš – 2
mēneši.
Varavīksnes foreļu ikri (Oncorhynchus mykiss). Tīrs svars: 350 g.
sastāvdaļas: foreļu ikri 97%, E202, E211, sāls.100g produkta satur: enerģētiskā vērtiba 659 kJ/ 157 kcal,
tostarp cukuri - 0g, olbaltumvielas - 19g, sāls – 2,5g.tauki -7g, tostarp piesātinātās taukskābes - 2g, ogļhidrāti- 4,9g,
Izlietot līdz :
skatīt uz iepakojuma.
Uzglabāt temp. No
-18°C vai zemāk.
Pēc iepakojuma
atvēršanas atkal nesasaldēt, izlietot 24 stundu laikā.
Akvakultūra.
Koho lašu ikri
(Oncorhynchus kisutch), tīrs svars: 350 g
Sastāvdaļas: Koho
lašu ikri 97%, E202, E211, sāls.
100g produkta satur: enerģētiskā vērtiba 1022kJ/243kcal, tauki – 13g,
tostarp piesātinātās taukskābes – 2.3 g, ogļhidrāti – 6g, tostarp cukurs – 0g,
olbaltumvielas – 31g, sāls – 3.3g.
Izlietot līdz :
skatīt uz iepakojuma.
Uzglabāt temp. No
-18°C vai zemāk.
Pēc iepakojuma
atvēršanas atkal nesasaldēt, izlietot 24 stundu laikā.