Mūsu ceha gardā produkcija
Kas izgatavota pēc izcilas kvalitātes zivīm.

Brētliņa  tiek nogatavināta 5 dienas garšvielu sālījumā,  kas satāv no  8 garšvielām,  kuru kombinācija dod brētliņai   neatkārtojamu garšu un aromātu: 

„Asumiņš”, ” Kapteinis”, „Brušeta”, „Dillītes”, ar marinētiem sīpoliem „Sīpoliņš” un „Klasika” rapšu eļļā.

Mūsu brētliņa būs lielisks papildinājums jūsu galdam, tā būs garšīga uz sviestmaizes ar olu un sīpoliem, zaļumiem ka arī būs kā  uzkoda. 


Ja Jūs esāt asuēdienu cienītājs, tad Jums noteikti jāpagaršo brētliņu filejas „Asumiņš”, pievienot citas  garšvielas (saldo sarkanā un ziļā paprika) mums sasniegt  neatkārtojamu zivju  garšu. Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr

Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200)   rapšu eļļa 29.6%, garšvielu maisījums  „Čili”0.4%. Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis. Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, garšvielu maisījums  „Čili” 0.8g, rapšu eļļa 39.2g.

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.

Garšvielu maisījumu  kombinācijā ar sarkano  un zaļo paprikas, burkāniem, sīpoliem,  

ķimeņu un sinepju granulām, dod neatkārtojamu  pikantu garšu  Brētliņu filejas Kapteinis”, 

produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu sa

Sastāvs:  Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200)   rapšu eļļa 29.6%, garšviels( sarkanā parpika, zaļā paprika,burkānu granulas, sinepju sēklas, sīpolu granulas, pipari melnie, ķimenes) 0.4%.turu.  Iepakojums -150 gr

 Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis. Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.  

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, garšvielu maisījums  „Malibu” 0.8g, rapšu eļļa 39.2g

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.

Garšvielu  maisījumu   kombinācijā   Brētliņu  filejas  „Brušeta   dot  zivis    pikantu  tomātu  garšu, bet 

 dilles, pētersīļi dot  āromātisku garšu . Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr.

Sasatāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200)   rapšu eļļa 29.6%, garšvielu maisījums  „Brušeta” (Tomātu granulas, sīpoli, dilles, pētersīļi.) 0.4%.Garšvielu  maisījumu   kombinācijā   Brētliņu  filejas  „Brušeta”   dot  zivis    pikantu  tomātu  garšu, bet  dilles, pētersīļi dot  āromātisku garšu . Produkts tiek gatavots pēc labākajām 

senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr

 Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis. Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C.

Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g,  garšvielu maisījums  „Brušeta” 0.8g, rapšu eļļa 39.2g

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.

Brētliņu filejasDillītes ir garšīga ar savu neatkārtojamo garšu, kur pievieno smaržīgas dilles.

 Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr

Sasatāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200)   rapšu eļļa 29.6%, garšvielu maisījums  „Dilles”0.4%.

Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis.

Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, garšvielu maisījums  „Dilles” 0.8g, rapšu eļļa 39.2g.

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.


Brētliņu  filejas  Sīpoliņš, tur tiek   pievienots   pikants, kraukšķīgs marinētais sīpols,  šeit ir ievērota

ļoti veiksmīga marinēto sīpolu, rapšu eļļas un brētliņu kombinācijā. Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr.

Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīti 73%, dzeramais ūdens, sāls, cukurs,  marinēti sipoli (ķiploki, melnie  pipari, sinepju sēklas, cukurs, etiķis, lauru lapas, sāls) 10%,  rapšu eļļa 17%,  konservanti E211, E200. Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis.

Zivju tīrs vars:110 g, piedevas-15g, rapšu eļļa-25g

Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.


Ja vēlaties izbaudīt tīru brētliņu garšu, tad Jums jāpogaršo  Brētliņu filejas Klasika rapšu eļļā.  Produkts tiek gatavots pēc labākajām senču receptēm ar jaunu tehnologiju, saglabajot savu zivju garšu un veselīgu saturu.  Iepakojums -150 gr.

Sastāvs: Brētliņu filejas (Sprattus sprattus) mazsālīta 70 %, (dzeramais ūdens, pārtikas sāls, garšvielas, cukurs, konservanti E211, E200),  rapšu eļļa 30%.Nozvejotas Baltijas jūrā. Zvejas rīks – tralis.

 Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. 

Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. 

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs 110g, rapšu eļļa 40g.

Realizācijas termiņš: 2 mēneši.





Siļķu fileja ar marinētiem dārzeņiem rapšu eļļā. Marinēti siļķu fileja bez ādas, bez asakām. Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm un jaunām zivju apstrādes tehnoloģijām, saglabajot  zivju garšas īpašības un veselīgu saturu.

Marinēti gurķi un sīpoļi izceļ siļķu garšas īpašības. Musu produkts ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Iepakojums – 200gr. 

Sastavs:  Atlantijas siļķu (Clupea harengus harengus) filejas marinētas (ūdens, sāls, etiķskābe, pienskābe, garšvielas,cukurs) 65%, marināde  (dzeramais ūdens,cukurs, sāls, E211, skābuma regulētājs etiķskābe), (marinēti sipoli, marinēti gurķi) 17%, rapšu eļļa 18%.

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs-130g, piedavas -34g, rapšu eļļa-36g.

 Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumo. Zvejas rīks-tralis.

Uzglabāt temp.no -2° C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. 

Realizācijas termiņš – 2 mēneši.


Siļķu fileja "Adžiķiņa". Siļķu filejas adžikā. Marinēti siļķu filejas bez adas, bez asakām. Adžiku mērce tiek vārīta no augstas kvalitātes dārzeņus.  Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm oriģināli apvienot marinēti siļķu filejas ar adžiku merci, kura dot neatkārtojamu saldskābu garšu ar asprātīgu notu. Zivis  tiek gatavota  pēc  jaunām apstrādēm tehnoloģijām, saglabajot visas zivju garšas īpašības un veselīgu saturu. Musu produkts ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem, pastai  un biezpienām. Iepakojums – 200gr.

 Sastavs:  Atlantijas siļķu (Clupea harengus harengus) filejas marinētas (ūdens, sāls, etiķskābe, pienskābe, garšvielas,cukurs) 67%, marināde  (dzeramais ūdens,cukurs, sāls, E211, E200,skābuma regulētājs etiķskābe), merce”Adžika”15%, rapšu eļļa 18%.

Receptūra uz vienu kārbu: Zivs-135g, Adžika-30g, rapšu eļļa- 35g.

 Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumo. Zvejas rīks-tralis.

Uzglabāt temp.no -2° C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā. Realizācijas termiņš – 2 mēneši.

Lašu fileja ar marinētiem dārzeņiem rapšu eļļā.   Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm no Atlantijas laša (Salmo salar), veiksmīgi pievieno marinēto dārzeņu  garšu. Lašu fileja salats ar marinētiem dārzeņiem   ir garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem, pastai  un biezpienu. Zivis  tiek gatavota  pēc  jaunām apstrādēm tehnoloģijām, saglabajot visas zivju garšas īpašības un veselīgu saturu. Iepakojums – 200gr. 

Sastavs:  Atlantijas lašu filejas (Salmo salar)50%, (saldie sarkanie pipari, marinēti sipoli, šampinjoni, olīvas)30%, sezam sekas 0.5%, rapšu eļļa 20%, sāls,  cukurs, konservanti E211, E200. Audzēts Norvēģijā.

Neto 200g (+/-5g), zivju tīrsvars: 100g, piedavas-60g, rapšu eļļa-40g.

Uzglabāt temperatūrā no -2°C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Realizācijas termiņš – 2 mēneši.


Grilēta skumbrijas fileja želejā. 

Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm, saglabājot  skumbrias  garšu un   īpašības.  Želejas  garša  ir  saldskāba  ar  dazādām  garšvielām,  želeja veiksmīgi uzsver neatkārtojamu skumbrijas garšu un piešķir vajadzīgo skābo noti. Grilēta skumbrijas fileja želejā ir gan pamatēdiens, gan laba uzkoda.

 Iepakojums – 200gr. 

Sastavs: Atlantijas skumbriju (Scomber) filejas grilētas  50%, želeja (dzeramais ūdens, želatīns, sīpoli, etiķis, cukurs, sāls, garšvielu  maisījums ) 50%,  E211, E202. Receptūra uz vienu kārbu: Zivs-100g, želeja -100g.

Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumos. Zvejas rīks-tralis.

Uzglabāt temp.no -2° C līdz +6°C.Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Realizācijas termiņš – 2 mēneši.


Grilleta skumbrijas fileja tomatu mercē. Tomātu mērce tiek vārīta no augstas kvalitātes tomātu pastas, mērcē 

ir žaveti sīpoli un burkāni. Tomātu mērces garša ir saldskāba  ar maigu asumiņu, ko dot čili pipari ar dažādām garšvielām. Produkts tiek gatavots pēc jaunām receptēm, saglabājot  skumbrijas  garšu  īpašības. Grilēta skumbrijas fileja tomātu mērcē ir gan pamatēdiens, gan laba uzkoda, gan laba piedava  Jūsu pamatēdienam (kartupēļiem, pastai, rīsiem). Iepakojums – 200gr. Sastavs: Atlantijas skumbriju (Scomber) filejas grilētas  50%, tomātu mērce (dzeramais ūdens,tomātu pasta, burkāns, sīpoli, etiķis, cukurs, sāls, garšvielu  maisījums,čili ) 50%E211, E202. Receptūra uz vienu kārbu: Zivs-100g, tomātu mērce -100g.

Nozvejots Atlantijas okeāna Ziemeļaustrumos. Zvejas rīks-tralis.

Uzglabāt temp.no -2° C līdz +6°C. Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 24 stundu laikā.

Realizācijas termiņš – 2 mēneši.




Varavīksnes foreļu ikri (Oncorhynchus mykiss). Tīrs svars: 350 g.

sastāvdaļas: foreļu ikri 97%, E202, E211, sāls.100g produkta satur: enerģētiskā vērtiba 659 kJ/ 157 kcal,

 tostarp cukuri - 0g, olbaltumvielas - 19g, sāls – 2,5g.tauki -7g, tostarp piesātinātās taukskābes - 2g, ogļhidrāti- 4,9g,

Izlietot līdz : skatīt uz iepakojuma.

Uzglabāt temp. No -18°C vai zemāk.

Pēc iepakojuma atvēršanas atkal nesasaldēt, izlietot 24 stundu laikā.

Akvakultūra. 




Koho lašu ikri (Oncorhynchus kisutch), tīrs svars: 350 g

Sastāvdaļas: Koho lašu ikri 97%, E202, E211, sāls.                 

100g  produkta  satur: enerģētiskā vērtiba 1022kJ/243kcal, tauki – 13g, 

tostarp piesātinātās taukskābes – 2.3 g, ogļhidrāti – 6g, tostarp cukurs – 0g, 

olbaltumvielas – 31g, sāls – 3.3g.

Izlietot līdz : skatīt uz iepakojuma.

Uzglabāt temp. No -18°C vai zemāk.

Pēc iepakojuma atvēršanas atkal nesasaldēt, izlietot 24 stundu laikā.